НачалоПубликуване на оферти
ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 01.2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Додовата къща - Говедарци

нощувки 1
звезди 2
общо вечери 0
закуски 0
басейн
 
цена 20 лв.

Допълнителна информация:

Промоция 3 дневен Уикенд пакет!!! Предлагаме 3 дневен пакет от четвъртък до неделя за групи от 10 и повече хора. При резервация за три вечери, цената е по 17 лева на човек за една вечер. Има възможност за внасяне на храна и напитки и ползването на механата. Цената за ползване на механата е 15 лева на ден.


Делнична промоция!!! Предлагаме промоция за дните от понеделник до четвъртък за групи от 10 и повече човека * При резервация за три вечери, цената е по 15 лева на човек за една вечер. Има възможност за внасяне на храна и ползване на механа. Цената за ползване на механата е 15 лева на ден.

ВНИМАНИЕ!

SkiOferti.net е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. SkiOferti.net не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама.
Това е сайт с оферти за ски почивки в България и ски почивки в чужбина. Във всяка оферта за ски почивка има детайлно описание на възможността да прекарате вашата ски почивка на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за ски почивки, като използвате търсчаката за ски почивки. Тя търси във всички публикувани обяви за ски почивки. Има оферти за: Ски почивки в Банско, Ски почивки в Боровец, Ски почивки в Пампорово, Ски почивки в добринище и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за ски почивка. Можете да намерите оферти за ски почивка в България, Ски почивка в чужбина, Ски почивка в Банско, Ски почивка в Боровец, Ски почивка в Пампорово, Ски почивки в Добринище
Kонтакти:


© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата