НачалоПубликуване на оферти
ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 10.2015 година.
Параметрите и може да не са актуални.

СПА хотел Перелик Палас - Пампорово

нощувки 6
звезди 4
общо вечери 6
закуски 6
басейн
 
цена 273 лв.

Допълнителна информация:

Ски почивка в Пампорово, СПА хотел Перелик Палас 4*

Хотелът се намира на 10 мин. от центъра на к.к. Пампорово, живописна местност, в непосредствена близост до туристическо селище Стойките. Лифт станция "Стойките" е на 200 м от хотела. Комплексът разполага с: голям лоби бар, ресторант, басейн, СПА център, боулинг, снукър, билярд, детска стая, денонощна рецепция, ски-гардероб.

Посочената цена е на човек, за настаняване в Двойна стая (при 2-ма пълноплащащи) и включва: 6 нощувки със закуски и вечери; ползване на басейн, фитнес, паркинг; безжичен интернет във фоайето на хотела.

*Възможни периоди за настаняване:
10.01-16.01; 17.01-23.01; 24.01-30.01; 07.02-13.02; 14.02-20.02; 21.02-27.02.16 г.

*Възможност за настаняване в Двойна стая/Тройна стая/Апартамент.

ВНИМАНИЕ!

SkiOferti.net е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. SkiOferti.net не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама.
Това е сайт с оферти за ски почивки в България и ски почивки в чужбина. Във всяка оферта за ски почивка има детайлно описание на възможността да прекарате вашата ски почивка на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за ски почивки, като използвате търсчаката за ски почивки. Тя търси във всички публикувани обяви за ски почивки. Има оферти за: Ски почивки в Банско, Ски почивки в Боровец, Ски почивки в Пампорово, Ски почивки в добринище и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за ски почивка. Можете да намерите оферти за ски почивка в България, Ски почивка в чужбина, Ски почивка в Банско, Ски почивка в Боровец, Ски почивка в Пампорово, Ски почивки в Добринище
Kонтакти:


© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата