НачалоПубликуване на оферти
ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 10.2015 година.
Параметрите и може да не са актуални.

хотел Елица - Пампорово

нощувки 1
звезди 3
общо вечери 1
закуски 1
басейн
 
цена 34.9 лв.

Допълнителна информация:

Насладете се на една заслужена зимна ваканция в   .Пампорово с много атрактивна пакетна цена в хотел Елица!

Заповядайте, пистите ви очакват!Цената   34.90 на човек и включва   нощувка със закуска   и вечеря (HB) транспорт до пистите,,ползване на фитнес,паркинг, безжичен интернет във всички общи помещения,   застраховка, туристическа такса.
- Деца до 4,99 години настанени в стаята на родителите се настаняват безплатно. Деца от 5 до 12 години – плащат цената с 50% намаление.   Възрастен с дете до 4 години заплаща единична стая.Възрастен настанен на допълнително легло – 15% намаление от цената на редовното легло.

Промоционалната цена валидна   за
човек при двама пълноплащащи  
С предварителна резервация на

тел.: 0879938302,030958394,030958393

ВНИМАНИЕ!

SkiOferti.net е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. SkiOferti.net не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама.
Това е сайт с оферти за ски почивки в България и ски почивки в чужбина. Във всяка оферта за ски почивка има детайлно описание на възможността да прекарате вашата ски почивка на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за ски почивки, като използвате търсчаката за ски почивки. Тя търси във всички публикувани обяви за ски почивки. Има оферти за: Ски почивки в Банско, Ски почивки в Боровец, Ски почивки в Пампорово, Ски почивки в добринище и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за ски почивка. Можете да намерите оферти за ски почивка в България, Ски почивка в чужбина, Ски почивка в Банско, Ски почивка в Боровец, Ски почивка в Пампорово, Ски почивки в Добринище
Kонтакти:


© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата